12 apr 2014

Klubben byter namn och skepnad

0 Kommentarer

EDMC, Easy Diving Member Club har nu bytt namn till WDC, Wreck Divers Club, för att tydligare visa vad klubbens mål och ambitioner är.

Detta innebär en del förändringar för dig som blivande medlem. Bland annat sänks medlemsavgiften från tidigare 750kr/år till 450kr/år. Luftfyllningen som Easy Diving stod för bryts ut och erbjuds som en separat tjänst från Easy Diving. Men som medlem i klubben erhåller du ett rabatterat pris på säsongskortet, 600kr jämfört med normalpriset 800kr.

Dessa är de stora förändringarna.

Som många av er vet hade vi problem med båten förra säsongen men i år ska vi ta i med krafttag och se till att vi har en fräsch båt när dyksäsongen drar igång på allvar med värme och sol.

Vi hoppas att ni som tidigare medlemmar känner er välkomna i klubben och gärna vill fortsätta vara medlem.
För er som ännu inte är medlemmar i klubben hoppas vi att detta nya upplägg fångar ert intresse och får er att gå med så att vi kan bygga upp Malmös bästa och trevligaste dykklubb.

För att ert medlemskap för 2014 ska förnyas sätt in 450kr på klubbens bankgiro 881-6605 och skicka ett mail till wdc@easydiving.se att ni betalat in.
Ni som inte tidigare varit medlem i klubben sätt in 450kr på klubbens bankgiro 881-6605. Fyll sedan i formuläret på denna sida. Vi kommer sedan att kontakta dig för att bekräfta ditt medlemskap.

Ni får gärna sprida denna information vidare till era dykvänner.

För mer information besök klubbens sida här på Easy Diving.

[överst]